A Golden Dove idén már nemzetközi nevezéseket is vár

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség 2013-ban is megszervezi a direktkommunikációs szakma rangos versenyét, az idei évben pedig a hazai pályaművek mellett nemzetközi nevezéseket is várnak.

A Golden Dove nyertesei automatikusan a világ legnevesebb nemzetközi direkt és interaktív marketing versenyének, az ECHO-nak a második fordulójába kerülnek be. Jelenleg az egyik tavalyi nyertes, a Draftfcb - Chevrolet Like Machine kampányáért szoríthat a hazai közönség.

A Golden Dove versenyt első alkalommal 2005-ben szervezték meg a szövetség 10 éves fennállásának évfordulójára, célja pedig az volt, hogy sikeres direkt marketing kampányokat mutasson be és díjazza a legjobb alkotásokat. 2012-ben a verseny kommunikációjával Arany LolliPOP díjat nyert a Café Communications.

Az idei Golden Dove versenyre a hazai kampányok mellett nemzetközi nevezéseket is várnak, minden olyan kampány nevezhető az alábbi kategóriákban, melyek a 2012.01.01. és a 2013.06.15. közötti időszakban valósultak meg:

  • Leginnovatívabb kampány
  • Legkreatívabb kampány
  • Leghatékonyabb kampány
  • Legjobb Direct mail
  • Legjobb integrált kampány
  • Best Mobile Solution

A DIMSZ szeptember 20-ig várja a nevezéseket, a beérkezett kampányokból pedig Best of region különdíjat is kiosztanak. A Golden Dove nyertesei automatikusan a világ legrangosabb nemzetközi direkt marketing versenyének, az ECHO-nak a második fordulójába kerülnek be.

A versenytől a szervezők azt várják, hogy felvonultassa a direkt kommunikációs szakma teljes eszközparkjának kiemelkedő megoldásait az offline és az online eszközökön keresztül a komplex integrált kampányokig. Minden olyan kampány nevezhető, amely a direktkommunikáció kritériumainak megfelel; vagyis interaktív, mérhető és személyesen szólítja meg a fogyasztót.

A verseny kommunikációs partnere a tavalyi évhez hasonlóan a Café Connection.
 

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat