Ben Kingsley szeret rossz lenni

Egyre közeledik a Super Bowl, a Jaguar pedig egyenesen teaser-kampányt készített történetének első, a kupadöntő alatt sugárzott reklámjához.

Mától egészen február elejéig valószínűleg nem fog úgy nap eltelni, hogy ne foglalkozzunk a Super Bowl-lal. És ugyanez történik minden, az amerikai piacon jelenlévő autómárka marketingosztályán is: akiknek jól megy, nem hibázhatnak, a többiek pedig most akarnak bizonyítani. Így van ezzel a Jaguar is, akik történetük első Super Bowl-os reklámjára készülnek.

A nagy debütálás köré egy egész kis kampányt felhúzták, a "Jó rossznak lenni" témában. A hűvös angol elegancia helyett, vagy inkább mellett, a brandben rejlő vadságot próbálják előtérbe helyezni. Ennek fényében pedig elkezdtek "brit gazembereket" prezentálni, akik közül az első az a Ben Kingsley, aki a legutóbbi Iron Man film egyik főgonoszát alakította. 

A harminc másodperces kedvcsinálóból semmi nem derül ki a cselekményre vonatkozóan, de a cég legújabb, F-Type modellje biztosan főszerepet kap majd. Természetesen a videóval egy időben elindítottak egy miniszájtot is, ahol a további gazembereket gyűjtik majd. Ha ez nem lenne elég, megállapodtak a Gawker médiabirodalommal is, és külön blogon szolgáltatnak gazemberes tartalmat. Ennyi felhajtás után kezdünk nagyon kíváncsiak lenni a végtermékre.

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat