Hogyan igyunk whiskey-t súlytalanságban?

A kínzó kérdésre a Ballantines már választ is adott.

Ahogyan a légdeszka, úgy a bárki számára elérhető űrutazás sem valósult meg 2015-re, de mivel ezek a dolgok még mindig rengeteg ember vágyának tárgyát képezik, ezért a különböző cégek és márkák még mindig előszeretettel nyúlnak a témához bizonyításul, hogy ők hozzák majd a jövőt (kösz Lexus a nagy semmit).

Ez alkalommal a Ballantines ugrott fel a sebesen robogó űrvonatra a Havas Work Club ügynökséggel, és megcsináltatták azt a whiskey-s poharat, amivel a legtökéletesebben lehet élvezni az italt a súlytalanság állapotában. Végül is, ha már egyszer eljutunk odáig, hogy hétvégén kiruccanunk a Szaturnusz egyik holdjára, csak nem akarunk alkohol nélkül maradni. Logikus.

A projektet a lelkes kutatókból és űrrajongókból álló Open Space Agency csapata segített megvalósítani. A 3D nyomtatóval és arany felhasználásával készült űrpohár létrejöttét komoly munka előzte meg, ami magába foglalt mikrogravitációs környezetben végrehajtott teszteket is.

Persze az egész nem lenne teljes egy látványos reklámszpot nélkül, amihez elég neves stábot sikerült toborozni. Thomas Hylland Partizan-os rendező mellett, A galaxis őrzői és a Bosszúállók:Ultron korának operatőre, Ben Davis dolgozott, a narrátor szerepét pedig a Trónok Harcból ismert skót színész, James Cosmo kapta.

Ha valakit részletesebben is érdekelne a pohár megtervezésének és tesztelésének folyamata, az az alábbi videó megnézésével vagy projektnek dedikált saját weboldalon tovább tájékozódhat.

via creativity-online

ReklámKlub Impresszum Médiaajánlat